Om flasken

- bæredygtighed en nødvendig vigtighed

Værdier

At kunne tilbyde et produkt, der er lavet af de bedste materialer for din sundhed og kunne være med til at stoppe brugen af ”single use” plastik, har været en stor drøm.

 

Vi er committet til, fortsat at være på jagt efter de bedste materialer, for din sundhed og for vores jord. Vidste du, at plastikflasker er den største kilde til plastik-affald?

 

Vi hos EASE vil tage ansvar for de produkter, vi sætter på markedet, og vi gør plads til bæredygtige initiativer, der bryder med det systemiske forbrug og produktion af engangsplast.

Reduce

Reuse

Recycle

Rethink

Materialevalg for din EASE flaske

Glas flasken

Min juice skal opbevares i et materiale, som ikke afgiver smag eller kemikalier. Derfor er selve flasken er lavet af 2 isolerende lag borosilikat glas, som er en hærdedglas-type. Det betyder at flasken kan holde til både helt koldt og meget varmt. Grunden til, vi har valgt at bruge glas er, at det er et af de reneste materialer at opbevarer fødevarer i. Og så er glas let at rengøre – så ingen bakterier sætter sig fast på den hårde glatte overflade. Desuden har glas en stor genbrugsværdi.

 

Når du engang vil skille dig af med din EASE flaske, så aflever den i en glascontainer, så den kan blive genanvendt.

Sugerøret

Sugerøret er lavet af food grade silikone.

Silikone er et gennemsigtigt, syntetisk materiale, som er allergivenligt og nemt at rengøre. Det er industrielt fremstillet, kan derfor laves helt fri for skadelige indholdsstoffer. Food grade silikone er den reneste form for silikone. Silikone har en glat overflade, som er nem at rengøre og kan også tåle skoldning. Food grade silikone er 100% fri for skadelige og hormonforstyrrende indholdsstoffer som BPA, PVC og phthalater.

OBS! Hvis du bruger rå gurkemeje i dine juice og smoothies, kan sugerøret tage en smule farve herfra, hvis du ligger det i vand med opvaskemiddel, vil det meste farve forsvinde efter nogle timer – du kan altid købe et nyt eller ekstra sugerør til din EASE-flaske her.

Låget

Låget er lavet af en PP, som er en ren plastik. Jeg har brugt mange timer på at nørde plastik de sidste 3 år, og har været på plastikmesse i Tyskland og til diverse konferencer her i Danmark.

Det stærkeste argument, er at det kan genbruges, fordi det er rent.

Men, hvorfor ikke bioplast? Bioplast kan, hvis det indsamles med samme type plast også genanvendes, men stort set alt bioplast brændes i dag som affald, fordi det ikke kan sorteres. Derfor har jeg med rådgivning fra bl.a. Plastik Change valgt et rent og genbrugeligt materiale.

EASE® produkter fremstilles i Danmark og i Kina.

Video guides til flasken

Samling af flaske

Rengøring af flaske

Smoothie flaske

Træt af lunkne smoothies, engangsplast og slatne papirs sugerør?

Skriv dig op og få masser af inspiration til sundhed med EASE.