Historien om EASE

- det startede med et simpelt behov

Den perfekte flaske

Da jeg fik konstateret en stofskiftesygdom, besluttede jeg, at jeg ville prøve at helbrede mig selv, ved at detoxe min krop og omlægge min kost og livsstil. Min ”fodbold”-søn ville også gerne have mine sunde smoothies med i skole og til træning og derfor opstod behovet for en flot drikke flaske til at holde vores juice og smoothies kolde og friske på lange, travle dage på farten. Det viste sig….

 

  • Termoflasker holder temperaturen lav, men giver dine syreholdige drikke en metallisk smag.
  • Skruehætte flasker ser godt ud, men er ofte vanskelige at drikke smoothies af uden sugerør og umulige at rengøre efter en gang smoothie. 
  • Plastflasker kan indeholde spor af kemikalier

….og så falder hele idéen med at detoxe og lave sunde hjemmelavede juicer lidt til jorden, ikke?

Afspil video
ease flasken in the making

Rejsen er ikke slut

Så for at gøre en lang historie kort indså vi, at vi simpelthen måtte designe vores helt egen drikke flaske.

 

Det er en spændende rejse vi er på, og når man går op i smukt design og de rigtige materialer og ikke er kendt i branchen, har der været mange svære beslutninger at træffe – Vi håber, du synes, at vi indtil nu, har valgt rigtigt.  Vi glæder os til at spørge dig til råds på den sidste del af rejsen og at du vil give dit besyv med at til udvikle den fedeste og sundeste flaske på markedet

 

Men.. det stopper ikke ved en enkelt drikke flaske, vi har flere spændende produkter i tankerne, som skal gøre det let for dig, at leve sundt, og vi lover, at vi altid vil være på jagt efter de bedste materialer, at lave dine EASE produkter i.

Smoothie flaske

Træt af lunkne smoothies, engangsplast og slatne papirs sugerør?

Skriv dig op og få masser af inspiration til sundhed med EASE.